Квітень дружбою багатий

Квітень поточного року був насичений весняними мотивами, як у оформленні вітрин в бібліотеках ВМ ЦБС за власним проектом "Арт -вітрина "Пори року. Настрій",так і в тісній координації соціокультурної діяльності з іншими навчальними закладами, громадськими організаціями та благодійними фондами. На радість всім виграємо нові проекти.

-  Продовжується ремонт у приміщенні бібліотеки-філії №13. Підрядник ПП "Сервісвінбуд" (м. Вінниця)
- На фасаді ЦБДЮ розміщено розпис пейзажу (мурал-арт) на фоні якого фотографуються як відвідувачі бібліотеки, так і просто перехожі - інші мешканці мікрорайону "Вишенька".
 - Бібліотекарі прикрасили вітрини та приміщення своїх філій весняним пейзажем.







 - До Великодня працівники всіх структурних підрозділів ВМ ЦБС провели цикл різноманітних заходів: майстер-класи з виготовлення писанок, вивчення пасхального фольклору, виставка дитячих робіт "Пасхальна веселка"та ін.





05.04 - 12.04 В бібліотеці №11 продовжує працювати персональна виставка вінницького фотохудожника, члена Національної спілки фотохудожників України Григорія Марценюка "Панорама рідного краю".


11.04 Працівники бібліотек ВМ ЦБС підготували своїх кращих читачів для участі у ХІІ загальноміському конкурсі "Вінницька гуморина" ім. А.Гарматюка. Так, користувачка бібліотеки-філії №14 Валентина Цимбалюк виборола ІІ місце у старшій віковій категорії. Від бібліотеки №13 вірші читала Анастасія Галенко-Ярошевська (учениця 4-г класу ЗОШ №15), а від філії №15 - Комар Анастасія.




12.04 В ЦБДЮ працівники організували відкриття та презентацію виставки дитячої творчості "Краса і доброта врятує світ", яка щороку проводиться спільно з Вінницьким міським палацем дітей та юнацтва.
19.04 В ЦМБ надійшли  дитячі меблі за отримане призове місце у конкурсі Гете-інституту "Заочний абонемент" за проектом «Spielen lernen. Граючись - навчаємось!».
19.04 В рамках проекту "Мова. Культура. Німеччина" працівники ЦМБ та бібліотеки-філії №6 організували показ історичного фільму "Sophie Scholl" для студентів факультету іноземних мов Вінницького гуманітарно-педагогічного колежу. Фільм надійшов з медваскриньки від партнерів з Гете-інституту "Заочний абонемент" мовою оригіналу.


20.04 Надійшло повідомлення про перемогу у проекті «Kids police city» (дитяче поліцйське містечко) на базі бібліотеки №14 від Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства «Agriteam» (CPIF).
25.04 Чергове засідання клубу "Краєзнавчі студії" було присвячене Чорнобильській трагедії. Запрошений на захід співробітник Центру історії Вінниці Сергій Гула розповів студентам технічного коледжу про аварію на Чорнобильській АЕС, про її страшні наслідки.

Коментарі