Хвалим січень діловий

Проджуємо публікацію рубрики "Бібліотечний хронограф", який передбачає висвітлення значущих подій минулого місяця поточного року. З плином часу проведені заходи, виграні проекти, проявлена ініціатива, бібліотечні інновації та власні досягнення працівників філій ВМ ЦБС стануть сторінками історії мікрорайону, м. Вінниці, країни в цілому. Отже був місяць січень...
- Продовжується розпочатий у 2017 році капітальний ремонт бібліотеки-філії №13. Підрядник - ПП "Сервісвінбуд" (м.Вінниця).
- 04.01 по 23.01 головні спеціалісти ВМ ЦБС готували цифрові та текстові звіти відповідно до державних форм по ВМ ЦБС та бібліотекам інших систем та відомств м. Вінниці.
- 04.01 - 14.01 в філіях №2,5,6,7,8,11,12 та ЦБДЮ відповідно до визначених графіків роботи працювали "Новорічні студії ельфів та фей", в яких бібліотекарі займали дітей та підлітків міста творчою діяльністю.
- Майже щотижня в бібліотеці-філії №1 відбувались "Музичні посиденьки з Клавдією Борщ", під час яких вивчали і співали українські народні пісні ті, хто нещодавно оселились у м. Вінниці, внутрішньо переселені особи із східних областей України.

04.01 - 10.01 у Новорічному містечку на майдані Незалежності працівники ВМ ЦБС у спеціально облаштованому приміщенні проводили майстер-класи у різних техніках виконання, які завжди користувались підвищеною увагою мешканців міста.

17.01 ВМ ЦБС була вибрана для реалізації цікавого міського проекту. У цей день в ЦМБ і відбувся освітньо-мистецький проект "Україна єдина - пісня солов’їна" за участю Вінницького академічного хору "Вінниця.
23.01 працівники філії №5 в черговий раз відвідали кардіоревматологічний санаторій, який розташований на Старому місті. В цей день дітей навчили виробляти ангеликів з паперу, що стали вісниками дитячих бажань про здоров'я, злагоду, мир та щастя.
23.01 з нагоди Дня Соборності України в бібліотеці №11 працівники організували зустріч з Браїлівським зразковим дитячим духовим оркестром під керівництвом Віталія Тодосюка та з композитором, виконавцем власних пісень Леонідом Тодосюком. Розширюються кордони співпраці бібліотек з іншими творчими організаціями.


24.01 у бібліотеці №6 відбувся черговий етап освітньо-мистецького проекту "Україна єдина - пісня солов’їна" за участю Академічного міського камерного хору "Вінниця" володаря шести Гран-Прі міжнародних конкурсів та фестивалів. Відвідувачі віддаленого від центру міста мікрорайону мали змогу безкоштовно ближче доторкнутись до високого мистецтва.


30.01 у ЦМБ імені Бевза відбувся тренінг «Розробляємо проект під громадський бюджет. Від ідеї до реалізації» в рамках проекту «Запровадження громадського бюджету, як механізму прямої демократії та інструменту активізації громад у Чернігівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Вінницькій областях». Організатор: ГО «Відкрите суспільство». За підтримки фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Від ГО «Культурний Всесвіт» участь у тренінгу взяли: Ковтун Т, Цвях Т., Калюжна Т., Щусь Н. Реалізація загальноміських проектів на базі кращих бібліотек ВМ ЦБС стає справжньою фішкою діяльності системи.



Коментарі