Бібліотечні події червня 2016 року


Червень. В рамках проекту "Арт-вітрина. Пори року. Настрій" бібліотекарі ЦБДЮ та бібліотек-філій № 6, 8, 13 прикрасили вітрини та приміщення бібліотек яскравим літнім декором.





Червень. В бібліотеці-філії № 1 проходять заходи в рамках проектів "Натхнення", "Бібліозупинка", "Книжковий сад".




Червень. В бібліотеках ВМЦБС пройшла низка заходів для вихованців літніх пришкільних таборів.








Червень. В рамках проекту "Мистецькі вихідні" щосуботи на майданчиках 10 бібліотек відбувались інтерактивні заходи. З нагоди ювілею дитячого журналу "Пізнайко" пройшли конкурсно-розважальні заходи в бібліотеках-філіях № 6, 7, 11.






24 червня. В рамках проекту "Побачте нас" в ЦБДЮ відбувся соціально-психологічний тренінг "Уроки особливого етикету" для бібліотекарів ВМЦБС та представників ГО "Культурний Всесвіт". Під час тренінгу працівники бібліотек, що залучені до обслуговування людей з порушеннями зору під час реалізації проекту «Побачте нас», дізналися як правильно спілкуватися з людьми з інвалідністю, розглядали моделі інвалідності, які існують у нашому суспільстві, переглянули навчальні відеоролики "Уроки особливого етикету", дізналися, чим відрізняється інклюзія від інтеграції. Також ділилися особистим досвідом спілкування і взаємодії з людьми, що мають інвалідність. Для кращого розуміння обговорювали як позитивні, так і негативні приклади такої взаємодії.


24 червня. В центральному міському парку пройшов другий фестиваль польової кухні пам'яті Тараса Сича. В кінці 80-х -початку 90-х рр. Тарас Сич обрав професію бібліотекаря і працював завідуючим бібліотекою-філією №17 (вул. Пирогова, 115). Бібліотекарі ЦМБ присвятили Тарасу Сичу виставку "Хресна дорога до правди і волі", де була представлена література про події на Сході України, інформація та світлини про загиблого земляка.


Коментарі