Ветерани - приклад для нащадків


Історія Батьківщини, Подільського краю, рідного міста, зокрема, складається з окремих подій та людей, які втілюють у життя віхи історії. В цьому році Вінницькій міській ЦБС виповнюється 40 років. Стає доброю традицією в травневі дні відзначати тих працівників бібліотечної системи, які стояли на зорі її створення і носять почесне звання - ветеран Великої Вітчизняної війни та "діти війни". 

От і цього року профспілковий комітет від імені колективу ВМЦБС тепло привітав: 
  • Катерину Дем'янівну Керницьку, якій виповнилось 92 роки; 
  • Наталю Миколаївну Ошуркову, першого директора ВМЦБС; 
  • Ніну Іванівну Кисельову, другого директора ВМЦБС, яка всі свої сили поклала на розбудову розгалуженої мережі бібліотек міста та збереження колективу ВМЦБС; 
  • Ольгу Микитівну Пофтальну, яка піднімала не одну бібліотеку нашої системи і є на сьогодні прикладом для наслідування серед молодих спеціалістів.
Бібліотекарі щиро вітали ветеранів, разом згадували події, що відбувались протягом останніх десятиліть, долі тих працівників, які починали свою діяльність у ЦБС і сьогодні успішно працюють в інших галузях, спеціалістів бібліотечної справи, які своє життя присвятили книзі та її популяризації. 


Голова профспілкового комітету ВМЦБС І. В. Продан вітає Н. І. Кисельову - другого директора ВМЦБС.

Ольга Микитівна Пофтальна, бібліотекар ЦБДЮ.



У спогадах про своє дитинство наші ветерани згадували важкі воєнні та повоєнні роки, ділились досвідом виживання у скрутні часи історії.

Коментарі