Травень - місяць звершень і перемог... ♉♊


Травень - місяць звершень і перемог у бібліотечній сфері, в т. ч. і написанні цікавих проектів.


Ви бадьорі й повні надій на підвищення заробітної плати, тому не дозволяйте читачам або Департаменту культури з його інноваціями зіпсувати вам планові показники. Уникайте ситуацій, в яких вам доведеться сперечатися або не погоджуватися з методистами . Якщо ви думаєте про виграш у міжнародному проекті - то це неодмінно трапиться. ВМЦБС прийме ваші сигнали як керівництво до дії.

Перед бібліотекарями, народженими у травні під знаком Тільця з'явиться новий задум, тому приготуйтеся до цікавих звершень, які принесуть вам багато поваги від оточення (альтруїзм – професійна риса працівників філій ВМЦБС). Якщо ваша робота останнім часом викликала у вас почуття розчарування, то у травні ви зможете змінити цю ситуацію. Все вказує на те, що працівники бібліотек налаштовані рішуче і повні сил для того, щоб повернути хід подій в потрібну сторону.

Завідувачі філій з 16.05 по 27.05 зможуть зав'язати розмову із спонсором, який зазвичай обходив вашу бібліотеку, і отримати від нього те, що необхідно для покращення матеріальної бази. Місяць в орбіті Сатурну свідчить про те, що бібліотекарі у своїх величних залах і надалі будуть вчити прагненню до знань теперішніх і майбутніх депутатів, керівників міста, області та України в цілому. Володимир Гройсман вперше долучився до книги та читання саме у філії № 12. Рівняймося на кращих!

Хай живе Система ІРБІС64 та Міжнародна Асоціація ЕБНІТ (і здоров’я тим фахівцям, хто знає, що це означає)! Хай не згасне блакитний вогник Всесвітньої мережі Інтернет! Слава безкоштовному доступу до Wi-Fi і не збідніє рука, що його роздає!

Коментарі