Нашому ювіляру - 85!

28 жовтня 2018 року виповнилось 85 років від дня народження першого директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи -створенна у 1976 році.- Наталі Миколаївни Ошуркової, яка перебуває на заслуженому відпочинку. Наталя Миколаївна і сьогодні цікавиться життям бібліотечного колективу, зустрічається з колегами-однодумцями, підтримує з ними теплі, дружні стосунки, допомагає дітям і онукам виховувати правнуків.

На період її роботи випали нелегкі роки по формуванню бібліотечних фондів новоствореної ЦБС, добору фахівців, ремонту та облаштуванню нових приміщень. Наталія Миколаївна завжди була уважною до людей, компетентною, чесною, ініціативною та принциповою, наполегливою у виконанні своїх професійних обов’язків. У свій час Ошуркова Н.М. стала хорошим наставником для багатьох молодих фахівців, а її чуйність і доброта допомогли здобути повагу й любов у колективі.
Департамент культури ВМР та адміністрація ВМ ЦБС відзначили її вклад у розвиток бібліотечної справи міста на урочистостях з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. А профспілковий комітет ЦБС поздоровив Наталію Миколаївну з нагоди її 85 -річчя грошовою премією, яка була вручена у дружньому колективі бібліотеки-філії №8, де у свій час і розпочалась  її робота по створенню мільйонного фонду Вінницької міської ЦБС.

Коментарі