Казкова екскурсія до парку «Софіївка»

До Всеукраїнського дня бібліотек працівники ВМ ЦБС здійснили екскурсію до міста Умань в Національний дендорлогічний парк «Софіївка» Національної Академії наук України – видатне творіння кінця 18 – початку 19 ст. Цей мальовничий гідний великого подиву куточок, який цілком справедливо здобув право називатися перлиною та чудом України, візитною картою нашої держави - є поемою з каменя, води, рослин, архітектурних споруд і скульптур. За ініціативою голови профспілки Ірини Продан витрати на оплату транспортних послуг під час виїзду взяла на себе профорганізація бібліотечної системи, аби працівники бібліотек мали змогу насолодитись осінньою казкою чудового дендропарку та поринути у романтичний світ природи, краси і кохання.

Осінь у «Софіївці» прекрасна й чарівна! Цього дня по літньому було тепло і сонячно. Неймовірні краєвиди, запах опалого листя і ледь вловимий в повітрі особливий настрій спокою, який можна відчути тільки восени, створили незабутню атмосферу подорожі. Екскурсія у парку «Софіївка» була насичена новими враженнями, історичними фактами, атмосферою містики, таємничості та романтики. Під час подорожі працівники бібліотечної системи мали можливість насолодитися чудовими краєвидами Черкаської області. Неможливо описати словами ту велич і красу парку: живописні схили, дивні скелі, підземні водойми, фонтан Змія, амфітеатр, Єлисейські поля. Під час проходу під Великим водоспадом кожний з подорожуючих загадав бажання, яке обов’язково у майбутньому здійсниться, а джерельно чиста вода біля Венери омиє всі недуги та хвороби.

Безперечно такі дружні виїзди колективу сприяють зміцненню профспілки, підвищують авторитет профспілкової організації. Маємо надію, що у наступному році наш колектив, за сприянням профспілки, подорожуватиме знову найцікавішими куточками України.
Дякуємо туристичній агенції «Вікторія-тур», яка вже протягом трьох років здійснює наші бажання, гідно та професійно обслуговує своїх туристів. Туристичний гід Сніжана Яковенко супроводжувала наш колектив під час поїздки, нею були розиграні призи та подарунки. Щасливчиком подарункового призу стала Борисевич Наталя (філія №12).
                               
                                    Своїми враженнями поділились Ірина Продан  та  Людмила Левицька  








                                            
                                                                                                             








Коментарі