Спекотний червень 2018 року

Червень Вже стадо доброю традицією запрошувати учнів пришкільних оздоровчих таборів відвідувати бібліотеки у перший  місяць літніх канікул.У цьому році ці заходи проходять під девізом "Відкриваємо двері в літо". В усіх структурних підрозділах  ВМ ЦБС бібліотекарі використовують різні інтерактивні методи роботи, залучають до книги нових юних користувачів.



Червень З червня по серпень кожної суботи з 16.00 до 18.00 на території перед бібліотеками - філіями № 2, 5, 6, 7, 8, 11, 12, ЦБДЮ в рамках загальгоміського проекту "Мистецькі вихідні" на всіх юних вінничан знову чекають різноманітні майстер-класи, концертні програми, ігри, конкурси, розваги. Гарний настрій додатково забезпечують подарунки від партнерів: мережа магазинів "Я - господиня", "Попелюшка", торгові марки "Ласунка", "Рудь", Центр концертних та фестивальних програм спільно з ВМ ЦБС.


Червень Розпочався ремонт кімнати в ЦБДЮ під музей іграшки та 3D-кінотеатр за отримані кошти в результаті виграного проекту "Бібліотека здатна дивувати" в рамках конкурсу проектів Бюджету громадських ініціатив. Підрядник - ТОВ "Майстри Поділля"
Червень А в бібліотеці №1 тривають арт-перетворення. Керівник ГО "Лабораторія актуальної творчості"Олександр Никитюк, Ірина Прокопчук і Олександр Марченко продовжують розпис приміщення в бібліотеці, де головна концепція - прогулянка містом Вінниці кінця ХІХ початку ХХ сторіччя, де жив і творив Михайло Коцюбинський. 




Серед інших заходів, які стали знаковими у червні поточного року є подані і виграні заявки на участь у грантовій і проектній діяльності, ініціатором і виконавцем яких при активній  допомозі головного методиста ЦМБ ім.І.Бевза Верещак Т. А. стала бібліотекар 1-ї категорії ЦБДЮ Крижанівська Оксана Анатоліївна:
01.06 Вона  подала заявку і була запрошена на тренінг в рамках проекту "Активні громадяни" з підтримки Британської Ради в Україні за результатами Національного семінару фасилітаторів проекту у м. Чернігів.
09.06.На базі ЦМБ ім.І.Бевза  Оксана Анатоліївна спільно з працівниками бібліотеки провела тренінг для слухачів Вінницького обласного навчально – методичного центру галузі культури, мистецтв та туризму, які навчались за темою "Фандрейзингова діяльність бібліотек" за результатами семінару у м.Чернігів

11.06-12.06  Крижанівська О.А. подала заявку і була запрошена на участь у регіональному семінарі "Взаємодія поліції та громади.Теорія та практика", який відбувся у м.Івано - Франківськ. Захід був організований Police Training Assistance Project - PTAP за сприяння уряду Канади. Реалізація виграного проекту передбачається на базі філії №14.


11.06 У Вінницькій міській раді підбили підсумки міського конкурсу фінансової підтримки соціально-культурних проектів інститутів громадянського суспільства у 2018 році. З одинадцяти виграних проектів є і наш «Дитяча інклюзивна література, як дієвий інструмент формування сприятливого простору в сфері освіти» ( ГО "Культурний Всесвіт"), яким також опікується Крижанівська Оксана Анатоліївна та головний методист ЦМБ.

Детальну інформацію про інші заходи червня можна знайти на відповідних блогах бібліотек-філій.








Коментарі