Навчання. Можливості. Участь.

 29 березня на запрошення громадської організації "Центр Поділля-Соціум" спільно з Департаментом соціальної політики Вінницької міської ради, Теріиторіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) четверо провідних спеціалістів Вінницької міської ЦБС взяли участь у Соціальній майстерні для людей поважного віку «Навчання.Можливості.Участь».Захід відбувся у локації НГО Хаб "Місто зі змістом" за адресою вул. Пушкіна,11.
В ході майстерні з учасниками, а це - люди переважно поважного віку, були обговорені практики, що вже існують у нашому місті; йшли пошуки шляхів покращення взаємодії людей старшого віку та органів місцевого самоврядування. На практичних заняттях були обговорені такі питання, як обізнаність пенсіонерів з участю у формуванні бюджету міста та області, з електронними петиціями,"Бюджетом громадських ініціатив"та іншими інструментами розвитку громади.
Як і всі запрошені, спеціалісти Вінницької міської ЦБС у цій Соціальній майстерні презентували можливості бібліотечної системи у роботі з людьми поважного віку. Майстерня
«Навчання.Можливості.Участь» надала можливість не тільки зустрітись з давніми друзями та партнерами ВМ ЦБС .а це - ансамбль "Добродар", клуб активних пенсіонерів "Імпульс", але й налагодити нові зв'язки з такими організаціями, як Вінницький міський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ГО "Об'єднання переселенців "Спільна справа" та ін.











Коментарі