Літня школа в бібліотеці


Кожна бібліотека ВМЦБС впроваджує нові цікаві проекти, які є актуальними для її відвідувачів, мешканців мікрорайону, в якому знаходиться цей заклад культури. Я теж запровадила низку послуг, акцій, що згодом переросли у власні постійно діючі проекти.
"Бібліоняня" - пропонує для дітей читання казок, творчі заняття, ігри на розвиток мислення. При потребі є можливість залишити дитину в бібліотеці на деякий час. Для молодших школярів - підготовка домашнього завдання.

"Інтернет - це просто"- надається допомога в освоєнні комп'ютерних технологій (користування комп'ютером, спілкування по Skype, створення власних сторінок у соціальних мережах (Facebook, Однокласники), завантаження фотографій та відео, створення та використання електронної пошти).

"Бібліотека крокує в люди" - для тих, хто любить читати, але немає змоги відвідати бібліотеку; у цьому випадку бібліотекар прийде до вас.

Клуб активних пенсіонерів - на засіданні клубу його учасники співають, діляться досвідом, кулінарними рецептами; городництво, садівництво та живе спілкування - все це спроможна організувати бібліотека.

"Життя без тиску" - в бібліотеці є можливість безкоштовно виміряти артеріальний тиск, ознайомитись з рекомендаціями дієтичного харчування, навчитися вирощувати натуральний продукт, ознайомитись з дієвими фізичними вправами.

"Ксерокс для всіх" - є можливість зробити копію документа.

"Збережемо природу!"- бібліотека приймає використані батарейки.

І, нарешті, започаткований мною проект - "Літня школа в бібліотеці".







Коментарі