Вересень - місяць надій та сподівань ♍♎


Перший осінній місяць 2016 року вийде на диво теплим і йдеться зовсім не про погоду. Практично всі знаки Зодіаку незалежно від стихійної приналежності у вересні отримають потужну солярну підтримку. Крім Сонця у вересні самим вірним союзником виявиться Венера, прекрасна і таємнича богиня любові. У першій декаді місяця вона буде надихати всіх на святкування дня народження рідного міста - Вінниці.

Після досить спокійних літніх днів та відпускної кампанії пильної уваги потребує робота, особливо та її частина, яка пов’язана з різного роду звітами - щочетвера і плануванням: на тиждень та на місяць (Дай, Боже, довгих літ Департаменту культури ВМР). Тільки так ви зможете зрозуміти, чого встигли досягти за недавній час і що вам ще належить зробити.

Не забувайте також про вашу оселю – другий наш дім - бібліотеки, де ми проводимо третину свого життя. Середина місяця підходить для творчих занять. Прикрашайте свою філію власноруч виготовленими виробами, робіть сувеніри, вишивайте, готуйте, майструєте! Всі ці заняття посприяють у розкритті вашого потенціалу і подарують вам не тільки задоволення, але і спокій.

Місяць порадує вас несподіваними грошовими надходженнями. У поточному році своє 40 –річчя відзначає ВМ ЦБС. Народжена у рік Дракона наша бібліотечна система має повне право пишатись завойованими здобутками, набутим досвідом, напрацюваннями, своїм багатоголовим, творчим колективом.

Окрім того, черговий ювілей справляють такі філії: №7 – 65 років (1951 - рік Кролика), № 15 – 60 років (1956 - рік Мавпи).

Зорі віщують, що народжені у рік:
  • Дракона - будуть мати успіх, хоча він не завжди легко їм буде діставатися; 
  • Мавпи - зможуть відкрити для себе нові можливості та горизонти, які приведуть до великого успіху; 
  • Для Кроликів в 2016 році відкриються нові можливості. Природна дипломатія, якою вони володіють, зможе створити чудеса і допоможе знайти вихід із самих складних і напружених ситуацій. 
Сподівання на бюджетні надходження залишаються в силі: все залежить від "небесних лідерів".

Марс у вересні подарує своїм підопічним чимало цікавих можливостей, які більшою мірою будуть пов’язані з напрямком кар’єри і професійного росту. У двадцятих числах вересня атестація виявить нових лідерів, можливо підвищать тарифні розряди. Особливо повезе Терезам, Близнюкам і Козерогам;Дівам зірки настійно рекомендують весь вересень говорити «так» усім новим можливостям. Вас будуть кликати в інші філії на «Бібліокараван», на загальноміські заходи, запрошувати взяти участь у конкурсах або тренінгах. Погоджуйтеся на всі, навіть якщо у вас немає великого бажання.

Протягом вересня Рибам та Скорпіонам треба задуматись про нову зону обслуговування: зірки сприятимуть позитивним змінам у вашому житті, якщо ви цього забажаєте. Вас чекають вакантні місця в ЦМБ. Сміливо приходьте на співбесіди, здавайте кваліфікаційні іспити, вирушайте на кастинги.

Кінець вересня - про це нагадує нам Уран у лоні Меркурія - завершиться плановий ремонт в ЦМБ, бібліотеках № 12 і 15. Готуємо подарунки на урочистості з нагоди довгожданого оновлення цих приміщень

І нарешті, хто буде вітати бібліотекарів з Всеукраїнським днем бібліотек: ми - їх, чи вони - нас? Зорі про це мовчать… А як ви думаєте?

Коментарі