Бібліотечний гороскоп на літо ♊♋♌♍


Зірки обіцяють, що влітку 2016 року у виграші залишаться ті працівники, які намагаються без надмірних зусиль і надриву, мінімальними засобами досягти максимального результату. Це не означає, що потрібно економити - до економії рік схиляти не буде абсолютно, але успіху в першу чергу доб'ється той, хто робить головну ставку не на кількість, а на ефективність.
Марс та Сатурн відповідно мають значний вплив на певні сфери життя і на професійні навички в цілому.

Бібліотекарі в літій період успішно вирішують триєдине завдання:
  • Як Близнюки, вони повинні відбути чергову відпустку і забезпечити функціонування свого закладу 10 годин на добу, без перерви на обід, з єдиним вихідним на тижні.
  • Як Рак, - зануритись у роботу з фондом та каталогами, поки переважна більшість користувачів відпочиває.
  • Як звіриний цар Лев, - брати на себе левову частку відповідальності за доручену справу, поки завідувач у відпустці.
Зірки складаються так, що читачам знадобиться наша допомога, особливо під час загальнодержавних свят та вихідних днів. Щоб покращити читацьке життя, пропонуємо декілька простих порад:
  • Вчасно надсилайте плани проведення Мистецьких вихідних до прозорого офісу методичного відділу центрального апарату компанії.
  • Активно використовуйте у своїй діяльності досягнення колег - допрацьовуйте і сміливо створюйте власне ноу-хау.
  • Не бійтесь позичити  трохи грошей нужденному колезі. Поступайтеся місцем у транспорті та на парковці, особливо мамам з дітьми. Творіть бодай щось хороше для інших - це допоможе вам поліпшити власний настрій.
І не забувайте – Перше вересня не за горами!

Коментарі