Святковий серпень в бібліотеках


Серпень поточного року в бібліотеках ВМ ЦБС запам'ятався нашим користувачам новими тематичними виставками, до книжкових стелажів припали ті учні, які не встигли протягом літніх канікул переглянути художні твори з рекомендованого вчителем списку.
Окрім того, новітня історія ВМ ЦБС зафіксувала наступне:
- Всі заняття гуртків та клубів за інтересами пройшли згідно графіків роботи.
- На прилеглій території біля бібліотек-філій №№ 2,5,6,8,11,12 щосуботи в рамках загальноміського проекту «Мистецькі вихідні» проходили чергові інтерактивні заходи.






- Йшла активна підготовка до участі у святкуванні Дня Незалежності.
- Продовжувався ремонт у приміщенні бібліотеки-філії № 13( Підрядник – ПП «Сервісвінбуд»)
та монтаж меблів і облаштування підсвітки для міні-музею іграшки в ЦБДЮ.



Другий місяць у мікрорайоні Хутір Шевченка на майданчику біля приміщення бібліотеки-філії №14 в рамках проекту «Kids police city» спільно з представниками поліції проводяться супер активні заходи. Серед них у поточному місяці були:наступні:
- 01.08 Відбулось спортивне свято «Фізична підготовка». Діти грали в рухливі, спортивні ігри, знайомились з амуніцією, спецодягом, службовим авто.Задоволеним лишилися усі – і діти, і патрульні, і батьки.
- 04.08 Під час ігрового турніру «Суперзнавець правил дорожнього руху».підводились підсумки загальноміського конкурсу малюнку «Безпечні літні канікули» .
- 11.08 У цей день цикл інтерактивних заходів мав назву:«Безпека на дорозі – безпека життя».







Безумовно, найактивніша підготовка в бібліотеках протягом серпня була спрямована на підготовку та проведення циклу заходів до відзначення чергової річниці Незалежності України.
З 15 - го по 30-е серпня в усіх бібліотеках-філіях було презентовано цикл святкових заходів, зокрема книжково-ілюстративні виставки «Усе моє, що зветься Україна», «Моя Україна - єдина і вільна», «Самостійна й незалежна і багата і безмежна».
20.08 На площі, біля МПМ «Зоря» відбулася концертна програма «Я люблю мою Україну», за участю творчих колективів МПМ та Духового оркестру Національної Гвардії до Дня Незалежності України. В рамках святкування бібліотекарі філії №8 Бурдейна О.М. та Лєбєдєва В.І. підготували книжкову експозицію «Дай щастя, Боже, нашій Україні» яку презентували присутнім.



24 .08 Бібліотеки ВМЦБС взяли участь у загальноміському святі до Дня Незалежності України. Працівники ЦМБ ім. Бевза презентували книжково-ілюстративну виставку «Симфонія незалежної держави». Бібліотекарі ЦБДЮ та бібліотек-філій № 1, 7, 8, 12 провели майстер-класи «Українська лялька», «Птахи миру», «Квітка Незалежності», «Ляльковий хоровод». Були також запрошені для проведення майстер-класів з народних ремесел наші партнери - майстрині Подільського університету культури. Справжній ажіотаж викликали військові ЗСУ, з якими співпрацює ВМЦБС; кожен бажаючий міг ознайомитися з сучасним стрілковим озброєнням, приміряти на себе військову амуніцію та зробити фото на згадку. А також мешканці і гості міста могли долучитися до плетіння маскувальної сітки для армії разом з волонтерами із спільноти «Чарівна мережка» - партнерами ВМЦБС





Додаткову інформацію про роботу бібліотек див. у електронних мережевих журналах філій.

Коментарі